MapMyApple svakog dana pruža dnevno ažurirane planove za navodnjavanje, prihranu i zaštitu i daje mogućnost da vodite dnevnik radova koji možete eksportovati u bilo kom trenutku i vršiti analize.

Na osnovu svih dostupnih podataka iz Vašeg voćnjaka (uslovi vazduha i zemljišta, vremenska prognoza, sastav tla, satelitski snimci) MapMyApple koristi složene algoritme za pružanje personalizovanih preporuka za svaki voćnjak jabuke.

Naš Rezultat


BROJ NAŠIH KORISNIKA

UKUPNA POVRŠINA VOĆNJAKA [Ha]

PROSEČAN PRINOS [t/ha]

MapMyApple plan prihrane se zasniva na modernom procesu fertirigacije. Dnevne količine prihrane se preporučuju na osnovu vrste i sastava tla, mehaničkih i hemijskih svojstava.

Na jednom mestu imate pristup ukupnim preporučenim količinama đubriva u odabranom periodu.

Zaštita voćnjaka od bolesti i štetočina može biti jednostavna, uz preventivne zaštitne mere koje daje MapMyApple za 100% suzbijanje ostataka pesticida.

Preventivni planovi zaštite se daju na osnovu informacija o povećanom riziku od pojave bolesti i štetočina na području gde se voćnjak nalazi.

MapMyApple omogućava da kreirate jedinstveni profil vašeg voćnjaka. Kako bi pravovremeno kreirao sve planove agromera, MapMyApple zahteva da morate dati povratne informacije o aktivnostima koje ste preduzeli u prethodnom periodu.

MapMyApple beleži dnevnik svega što ste uradili u prethodnom periodu na osnovu Vaših povratnih informacija o radovima i omogućava da eksportujete istoriju radova kako bi Vam olakšao vođenje “Knjige polja” .

Šta korisnici kažu

slika-u-krugu-350p.png

+21% u prinosu
-32% u upotrebi đubriva

Nema više zapisivanja po sveskama, MapMyApple na samo jedan klik daje pregled i plan svih radova po danima . Najvažnije što je jednostavan za korišćenje.
— Srđan Dikić, Maradik