Ние ви даваме бесплатен пробен период за сите функции за првите 15 дена

 
FREE (5).png

0 ден/месечно

Теренски дневник

FREE (9).png

3,820 ДЕН/месечно

Теренски дневник

NDVI Слики од овоштарник (актуелна + историја)

Напредна временска прогноза (со критични предупредувања)

Планови за персонализирани агро мерки (вклучен е план за наводнување, оплодување и распрскување)

FREE (6).png

1,910 ДЕН/месечно

Теренски дневник

NDVI Слики од овоштарник (актуелна + историја)

Напредна временска прогноза (со критични предупредувања)

Планови за персонализирани агро мерки (вклучен е план за наводнување, оплодување и распрскување)

+ТЕЛЕФОН ПОВИК ПОДДРШКА ОД НАШИОТ АГРО ЕКСПЕРТ