Знаењето е моќ - кога знаеш како да го примениш.

Ние ви нудиме и едно и друго.

 
 
 
 
 
 
 
 
cover-za-sajt.jpg
slicica1080x1080-02.jpg

Нашата визија

MapMyApple е апликација за мобилни телефон специјално дизајнирана за производители на јаболка. Визијата на нашиот тим е да се креираат стручни знаења во овоштарството достапни за сите производители на јаболка, со користење на модерно софтверско решение во форма на апликација за џепни агроном.

 
slicica1080x1080-01.jpg

Како МapMyApple работи?

Апликацијата MapMyApple го користи знаењето на светските агрономи, но исто така и модерната технологија за секој корисник да обезбеди индивидуални агро-технички планови кои секојдневно се ажурираат според бројни надворешни и внатрешни фактори во овоштарниците.

 
 

Заедно со експертската апликација, планирањето на работите во вашиот овоштарник никогаш не било полесно!

 

1K+

преку илјаду корисници

Апликацијата MapMyApple ја превземаа повеќе од 1000 луѓе во изминатата година!

 

75t+

Проценето место

Просечниот корисник на апликацијата MapMyApple ги зголеми своите приноси до 75 т / ха!

 
 

5ha+

просечна големина на овоштарници

Просечната големина на корисникот MapMyApple е 5 ха.

 
Copy of DSC_0140.JPG
 

Функционалност

Применливи за сите сорти на јаболка

 

ПЛАН НА НАВИГАЦИЈА, ФЕРТИРАЦИЈА И ПОДГОТОВКА

MapMyApple ви обезбедува персонализиран дневни план за примена на агро-технички препарати и количини. Во рамките на нашите планови, нашите експерти обезбедуваат препораки кои се прилагодени на конкретен овоштарник, земајќи ги во обзир и другите надворешни фактори кои ги обработуваат нашите алгоритмите.

временска прогноза

Вие повеќе не треба да се грижите дали времето ќе ве изненади! Врз основа на неколку зони, MapMyApple ви овозможува сигурна временска прогноза на која можете потполно да се потпрете.

сателитски слики

Користејќи камери со висока резолуција, MapMyApple е во состојба да обезбеди визуелни информации за состојбата на вегетацијата. Со сателитски слики, корисниците можат да ги видат сувите полиња до две недели пред човечкото око да може да го открие проблемот!

Теренска книга

MapMyApple ги следи агро-техничките работи који се вршат и обезбедуваат увид во историјата на работата на мобилниот телефон.

 
 
! Stefan Manja.png

“Користење на советите који ми беа доделени од мобилната апликација MapMyApple, успеав да го спасам моето планирање бидејќи сега можам целосно да се потпрам на советите добијени од МapMyApple, тие се јасни и професионални.”

Stefan Manja, Srbija

 

 
009fc0.png

КОНТАКТИРАЈТЕ

Ако имате прашања или порака, Ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим за подршка на корисниците!

започнете бесплатен пробен период

Пријавете се и тестирајте ја целата функционалност бесплатно во првите 15 дена!