O NAMA

MI POMAŽEMO PROIZVOĐAČIMA JABUKE DA POVEĆAJU KVALITET SVOJIH PRINOSA

U poslednjih 100 godina dosta toga se promenilo, počevši od klime, zemljišta pa sve do preparata koji se koriste u poljoprivrednoj proizvodnji. U isto vreme, paralelno sa tim promenama, svedoci smo da digitalizacija sve više uzima maha u svim sferama života pa tako i poljoprivrede. Nažalost, za mnoge poljoprivrednike te moderne tehnologije nisu dovoljno pristupačne. Mi, u FreshAgricultureTechnologies kompaniji, želimo da tehnologiju u poljoprivredi učinimo pristupačnijom svim poljoprivrednicima i na taj način im pomognemo da budu produktivniji, uštede vreme i kvalitetnije usmere resurse u proizvodnji. To je i dalje naša vizija vodilja a trudimo se da sa vremenom unapređujemo sve više MapMyApple aplikaciju osluškujući potrebe naših voćara.

Vođeni uverenjem da znanje o agronomiji i tehnološka rešenja moraju da budu dostupna svim uzgajivačima jabuke širom sveta, izgradili smo softversko rešenje zasnovano na znanju MapMyApple koje omogućava voćarima da:

  • koriste znanje svetskih stručnjaka u oblasti voćarstva

  • uštede vreme za izradu proizvodne strategije za dostizanje viših prinosa korišćenjem moderne tehnologije koja može da beleži, planira i čuva radove u voćnjaku

  • reaguju na vreme upozoravajući uzgajivače šta da urade kako bi izbeli štetočine, bolesti, loše vremenske uslove ili sušna polja

FreshAgricultureCompany osnovana je početkom 2018. godine. Našu kompaniju podržavaju privatni investitori koji su prepoznali viziju naše kompanije i želeli da učestvuju u implementiranju novih tehnoloških rešenja u poljoprivredi. Od osnivanja do danas smo razvilinaše softversko rešenje na tri jezika, proširili naše tržište i ne planiramo da se tu zaustavimo već da radimo na daljem širenju kako bismo našu tehnologiju učinili dostupnom svim voćarima u svetu.